Minister för nordiskt samarbete och jämställdhet

Sociala Medier

Asiakysymykset ovat hyvin paikalliset ja lähellä äänestäjää https://www.thomasblomqvist.fi/kolumner/vaalit-ovat-vasta-alkua/

Kuntavaalit on pidetty ja tulos on vahvistettu. Vaalit ovat kuitenkin vasta uuden työn alku. Kansa on valinnut edustajansa, joiden tehtävä on nyt löytää yhteisiä ratkaisuja koko kunnan eduksi. Omalta osaltani olen kiitollinen saamastani luottamuksesta jatkaa työtä Raaseporin ...kaupunginvaltuustossa. Olen myös erityisen iloinen siitä, että Raaseporin tulevassa valtuustossa saavutettiin varsin tasapainoinen sukupuolijakauma, ja että mukana on eri-ikäisiä valtuutettuja, sekä kokeneempia että tuoreita kasvoja. Myös monessa muussa kunnassa sukupuolijakaumassa nähtiin parannusta. Tästä on hyvä jatkaa.

Lue lisää ajatuksiani vaaleista kolumnistani Etelä-Uusimaassa 17.6.2021.

https://www.thomasblomqvist.fi/fi/kolumnit/vaalit-ovat-vasta-alkua/

Image for shared link
Vaalit ovat vasta alkua

Tämän vuoden kuntavaalit olivat aika erikoiset. Koronarajoitukset toivat kampanjan uudelle haastavuustasolle sekä ehdokkaiden, että varmaan myös...

www.thomasblomqvist.fi

Geðilega þjóðhátíð Ísland 🇮🇸🇮🇸🇮🇸
Glad Islands Nationaldag!
Hyvää Islannin kansallispäivää!

Minister @ThomasBlomqvis7: “Risk of online harassment increases when gender discrimination is combined with ethnic or racial discrimination and in case of women with disabilities and LGBT+ women.”
#Norden2021 #NoToHateNorden

Familjevänliga kommuner är temat i kvällens SFP-studio. Jag medverkar i diskussionen tillsammans med Sandra Bergqvist,
Hanna Holmberg-Soto och Pia Sundell. Programvärd är Andreas Elfving. Lyssna gärna!

Sommar och allsång är en oslagbar kombination! Tack till SFP i Vanda som igår bjöd på allsång och politik på Patio i Dickursby. Konferenciern Reidar Wasenius intervjuade mig på scenen. Trevliga människor och trevlig stämning!

Osallistuin tänään Radio Suomen eduskuntapuolueiden vaalitenttiin. Minun lisäkseni toimittajien Aki Laineen ja Linda Vettasen tenttavana olivat myös varapuheenjohtaja Jaakko Mustakallio (vihr), ministeri Jussi Saramo (vas), puoluevaltuuston puheenjohtaja Aki Ruotsala (KD), ja kansanedustaja ...Harry Harkimo (liik).

Voit kuunnella tentin täältä https://areena.yle.fi/audio/1-50839244

Jag deltog idag i Radio Suomis valutfrågning för riksdagspartierna. De andra som blev utfrågade tillsammans med mig var viceordförande Jaakko Mustakallio (gröna), minister Jussi Saramo (vänst), partifullmäktigeordförande Aki Ruotsala (kd) och riksdagsledamot Harry Harkimo (liik).

Du kan lyssna på utfrågningen via länken ovan.